Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babatornáztató

A babatornáztató valószínűleg a legsokoldalúbb és legpraktikusabb babatermék a piacon.

Nemcsak számos különböző módon használható, hanem nagyon fontos előnyöket is biztosít a baba megfelelő fejlődése szempontjából.

Tudj meg többet a babatornáztatók fejlődésre gyakorolt hatásairól a blogunkon.

Rendezés:

Amikor szülővé válsz, szembesülsz a rengeteg elérhető kézikönyvvel, cikkel, jótanáccsal, amelyek tele vannak szabályokkal, hogy mit szabad és mit nem, az azonban egyértelmű hogy nincs egyetlen recept a jó neveléshez, amely mindenki számára működik.

A sok, akár ellentmodó neveléssel kapcsolatos dolgok  mellett jól jön , ha támaszkodhatsz néhány olyan egyszerű eszközre, mint a sokoldalú babatornáztató. A tény, hogy már a születéstől alkalmasnak találják szülők és hivatásosok egyaránt, elengedhetetlen kellékévé teszi a babaszobának.

Milyen babatornáztatót érdemes választanom?

A babatornáztatók nagyon széles választéban elérhetők. A választásod sok minden befolyásolhatja a fejlesztési szempontoktól, a színeken át, a felhasznált anyagokig.

Egy játszószőnyeg esetén fontos, hogy puha legyen, jól lélegezzen, hipoallergén töltettel rendelkezzen és mentes legyen a BPA és ftaláthokhoz hasonló mérgektől.

A babatornáztatók előnyei

A babatornáztató előnye, amellett, hogy könnyen használható, hordozható és könnyen a saját ízlésünk szerint átalakítható. Különféle játékokat aggathatunk rá, így nem kell tartanunk a megfelelő szórakoztatás hiányától.

A játszószőnyegek tökéletesek azoknak a kíváncsi babáknak, akik élvezettel és nem múló kívácsisággal fedezik fel környezetüket. A babatornáztató nem csak sokáig leköti a csecsemőket, hanem segíti a növekedést és a fejlődést.

Elősegíti a hasonfekvést, amely erősíti a nyak és hát izmait, valamint fejleszti a durva motoros készségeket, mint a mászás, gurulás, járás, ügyesség, szem-kéz koordináció, beszéd, továbbá a táplálkozási készségeket is. Az erősebb nyak támogatja az állkapcsot, ami alapvető az evés és beszéd számára.

Azt nem is szükséges hangsúlyozni, hogy mennyire hálás leszel azért az időért, amit a házimunkára fordíthatsz, miközben a kisbaba is el van foglalva. Arra azért figyelj, hogy soha ne hagyd a babát magára hosszabb időre.

A baby gymek kényelmes és biztonságos környezetet nyújtanak a babád számára a játékhoz. A babatornáztató stimulálja a kíváncsiságot, ami mindannyiónkban megvan csecsemőkor óta és segít megalapozni a problémamegoldó készségeket.

További előnyök:

  • Könnyű tisztán tartani. Csak bedobod a mosógépbe és kész.
  • Hordozható
  • Természetes határt jelölnek ki a játéktér számára
  • A játokakat le lehet cserélni tetszőleges tárgyakra, mint kedvenc csörgő, vagy fogzó.
  • A lecsatolt játékokkal magukban is lehet játszani.

Amikor a gyerkőc kinövi a babatornáztatót, egyszerűen csak használd tovább normál játszószőnyegként.

Az oldal tetejére