Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

5 trükk, hogy többet aludj akár újszülött mellett is!

5 trükk, hogy többet aludj akár újszülött mellett is!

2022. 03. 28. 08:22:11

Senki nem ismeri jobban az alvás hiányát mint a kisgyerekes szülők. Tölts magadnak egy finom kávét, és próbálj nem a püffedt szemeidre fókuszálni.

Amikor fáradt vagy, minden sokkal nehezebbé válik, teljesen kimerülten, összetörve érzed magad. Ha hétről hétre éjszakánként csak néhány órát alszol (köszönhetően az új családtagnak smiley), a dolgok tényleg kilátástalannak tűnhetnek.

 Varázslatos érintés: Miért fontos a babák számára a bőrkontaktus?

Varázslatos érintés: Miért fontos a babák számára a bőrkontaktus?

2022. 01. 11. 10:38:18

Az a pillanat, amikor először tapasztalod meg, hogy babád bőre a te bőrödhöz ér, egy igazán emlékezetes, nagyon különleges kapcsolat kezdete.

A bőr a bőrrel érintkezés valóban varázslatos, létfontosságú szerepet játszik az anya és gyermeke közötti kötődési folyamatban.

Ebben a csendes és nyugalmas időszakban Te és gyermeked is ellazulhattok és kapcsolódhattok egymáshoz. Az érintés nem csak egy erős és tartós kapcsolat kialakításában segít, számos egyéb előnnyel is jár a baba egészsége és fejlődése szempontjából.

Mindent tudsz a baba fogzásáról? Időzítés, tünetek és fájdalomcsillapítás

Mindent tudsz a baba fogzásáról? Időzítés, tünetek és fájdalomcsillapítás

2021. 12. 13. 18:35:39
A fogzás elég fájdalmas a babának… és neked is. Íme a jelek, mikre figyelj, az alapvető fogzási időrendek és néhány megnyugtató gyógymód, amelyek mindkettőtökön segíthetnek.
19 tipp a bilire szoktatáshoz

19 tipp a bilire szoktatáshoz

2021. 11. 17. 06:59:33
Ahogy a baba totyogóssá cseperedik, és azon is túl, sokféleképpen válik egyre függetlenebbé. Élvezettel fogod végignézni, ahogy az egyes fejlődési mérföldkövek jönnek és mennek. Van viszont egy bizonyos mérfölkő, mely különösen nagy figyelmet igényelhet tőled. Ez pedig, amikor a gyermeked pelenkásból szobatisztává válik.
A bilire szoktatás összetett folyamat, és trükkös lehet megfejteni, hogy mi is a legjobb megközelítés, mivel minden gyerek másként tanul, máshogy a fiúk, mint a lányok, és nem létezik egyetlen biztos módszer a szükséges készségek elsajátítására.
6 legjobb módszer a muszlin takaró használatára

6 legjobb módszer a muszlin takaró használatára

2021. 11. 04. 19:48:41

A játék neve: sokoldalúság. Ezt tudjuk szülőként. A baba táskájában csak korlátozott hely áll rendelkezésre, így minden pici zseb, minden kis hely számít. Ezért számít igazi életmentőnek a muszlin kendő. Kompakt, puha, tartós, könnyen tisztítható és hasznos, nagyjából MINDENRE!

Íme a 6 legjobb módszer a muszlin takaró használatára:

21 dolog, amit kötelező megtenned mielőtt megszületne a babád

21 dolog, amit kötelező megtenned mielőtt megszületne a babád

2021. 10. 24. 10:11:07

Ha várandós vagy, akkor már ezerszer hallottad, hogy „addig aludj, amíg tudsz”. Az emberek ezt valamiért mulatságosnak találják. A babák ébren tartanak, te pedig fáradt leszel. Világos.

Jó, rendben, határozottan fárdt leszel, de az életed oly sok más módon is változni fog (annyit ígérhetek, hogy a jó irányba), ezért összeállítottam egy listát azokról a dolgokról, amelyeket érdemes elvégezned, mielőtt megérkezik a baba.

A babatornáztató előnyei

A babatornáztató előnyei

2021. 10. 20. 17:37:00

A babatornáztató valószínűleg a legsokoldalúbb és legpraktikusabb babatermék a piacon. 
Nemcsak számos különböző módon használható, hanem nagyon fontos előnyöket is biztosít a baba megfelelő fejlődése szempontjából.

A csecsemők élvezik, ha szórakoztatják őket, és többnyire tanulnak is játék közben. A játszószőnyegek, baby gymek nemcsak vidám elfoglaltságban tartják őket, hanem a fejlődésüket is jelentősen elősegíthetik.
 

Hogyan dekoráljuk a babaszobát falmatricákkal

Hogyan dekoráljuk a babaszobát falmatricákkal

2021. 10. 14. 13:21:44

Legyen akár aranyos és melegséget árasztó, skandináv minimalista, vagy elbűvölő tradicionális, a gyerekszobát megtervezni és a megfelelő falmatricát kiválasztani már önmagában is szórakoztató művelet. Ez azon feladatok egyike, melynek gyümölcsét nem csak a gyermek, de mi magunk is élvezhetjük.

Készen állsz a babaszoba díszítésére? Ebben a bejegyzésben megosztjuk veled a legjobb tippeket és trükköket, hogyan alakíthatod kisbabád szobáját szórakoztató és kellemes menedékké.

Az oldal tetejére