Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Falmatricák gyerekszobába

Dobd fel gyerkőcöd szobáját Pindu falmatricával! Falmatricáinkal könnyedén varázsolhatsz csodálatos, élettel teli birodalmat gyermeked szobájából.

Ezek a dekorációk jelentik a legegyszerűbb módját, hogy változatos, vidám gyerekszobát teremts gyermeked mindennapjai köré. Falmatricáinkat prémium minőségű matt fóliából készítjük, lágy akvarell színezéssel.

Engedd szabadjára a fantáziád!

Rendezés:

A falmatricákról

A babaszoba, gyerekszoba berendezése a fal dekorálásával kezdődik. Tervezz olyan környezetet, mely minden nap inspirál. Adj teret gyermeked fantáziájának, szárnyaljon szabadon egy mesés világban.

Ha meguntátok, a falmatricák egyszerűen eltávolíthatók. Alakítsd át a szobát és változtasd meg a hangulatát egy új stílussal. 

A matricákat a babaszobában nem csak falra használhatod, díszítheted vele akár a mennyezetet is, mivel a baba az első hónapokban a kiságyból, pelenkázóból ezt látja a legtöbbet.

A játékosság az első szempontok egyike, ha a gyerekszobáról van szó. A falmatricák segítségével minimális energiával óriási eredményt érhetünk el egy magával ragadó gyerekszoba megteremtése érdekében. Gyors, egyszerű és - ami a legfontosabb - jó móka.

Falmatricáinkat mi magunk tervezzük, szívből, szeretettel.

Milyen színvilágú falmatricát válasszak a gyerekszobába?

A megfelelő színpaletta kiválasztása csak tőled függ. Választhatsz akár hagyományos kék, vagy rózsaszín témát, vagy valami neutrálisabbat, de választhatsz lágy, nyugtató színeket a puha és meleg hatás kedvéért.

Vízi színes falmatricák

A vízi színes hátterek segítségével lágy és meleg hangulatú érzetet teremthetsz a gyerekszobában. A vízi színes gyönyörű pasztell színekkel és a fények játékával inspirál, amelyek harmóniát hoznak a  baba szobájába. Ezért jelentenek a vízi színes falmatricák ideális megoldást a gyerekszobába.

A gyerekszoba témája

A gyerekszobát kialakíthatjuk egy központi téma mentén is. Geometriai formák, felhők, csillagok, mind nagyszerűek. Megjelenítheted őket a felhasznált textíliákon és bútorokon is . Ez nem csak leegyszerűsíti a dolgokat, de hozzásegít, hogy könnyebben elérhesd a kívánt összhangot is.

Mini falmatricák

A mini falmatricák nem véletlenül éllovasai a mai trendeknek. Népszerűségük egyik fő indoka, hogy a teljes falon a sok apró falmatrica nem hivalkodó, amit gyorsan meg lehetne unni, hanem könnyedén alakítható velük a gyerekszobák hangulata más dizájn elemekkel összhangban.

Amellett, hogy nem harsány elemei a gyerekszobáknak, a mini falmatricák a legegyszerűbben felhelyezhető matricáink. Felragaszthatod őket szabályosan, egy képzeletbeli rács mentén, de talán még izgalmasabb, ha szabálytalanul ragasztod fel őket.

Az oldal tetejére