Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Táblafólia gyerekszobába

Egy táblafólia nemcsak praktikus kiegészítője a gyerekszobának, de nagyszerű dekoráció is. Könnyen felhelyezhető, egy klasszikus táblához hasonlóan krétával írható és szivaccsal törölhető.
Rendezés:

Az öntapadós táblafólia nem csak nagyszerű dekoráció, de praktikus és igazán funkcionális termék minden korosztály számára. A gyerkőcök kiélhetik kreativitásukat, rajzolhatnak, firkálhatnak, fejlesztve finommotoros készségeiket, ami rendkívül fontos a megfelelő fejlődéshez.

A táblafólia öntapadós, így könnyen felhelyezhető. Nincs másra szükség, csak egy sima felületű, tiszta falra. Ha valamilyen okból meguntátok, folt nélkül, könnyedén eltávolítható.

Nem kell mostantól a gyerekeknek büntetéstől tartaniuk, ha a falra firkálnak. Egy valóra vált álom. smiley

Közös szórakozásként is remek lehetőségeket rejt egy ilyen krétatábla. Iskolás korú gyerekekkel játékosan gyakorolhatjátok a leckét. A tanulást ez egycsapásra élményszerűvé teszi, és nem nyűgként élik meg a gyerekek. A betűtanulástól a feladatok listázásáig temérdek lehetőséget rejt.

A táblafólia a segítségedre lehet, hogy megalkothass gyermeked számára egy saját kreatív sarkot, ahol önfeledten alkothat és mindennapi érzéseit és hangulatát egyszerűen megjelenítheti.

Garantáltan jó móka lesz wink

Az oldal tetejére