Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fonott rácsvédő - 2m - Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT

 1. A nyereményjáték szervezője: A nyereményjáték szervezője Betaplaneta Kft. (székhelye: 6726 Szeged, Kállay Albert u. 13. 2. em. 4., cégjegyzékszáma: 0609026814, adószáma: 29179493-2-06), továbbiakban Szervező.
 2. A Játékban való részvétel feltételei: A Szervező által meghirdetett, hivatalos Instagram oldalon (https://www.instagram.com/pindu.hu/) nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy az Instagram Felhasználó a Szervező Instagram oldalára kikerülő játékfelhívás szerint járjon el. A nyereményjátékban való részvétel ingyenes. A Játékban részt vehet minden 18 éven felüli, internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljesen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül. A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni. A Felhasználó nem végezhet olyan műveleteket, amelyek alkalmasak arra, hogy befolyásolják a nyereményjáték alakulását. A játékszabályzat ilyen jellegű megsértése esetén a Felhasználó a nyereményjátékból azonnal kizárásra kerül.
 3. A nyereményjáték neve: Fonott rácsvédő (2 méteres) Nyereményjáték
 4. A nyereményjáték időtartama: 2022.01.21. - 2022.01.28.
 5. A nyereményjáték leírása: Szervező kéri Felhasználót, hogy kövesse be Instagram oldalát. Továbbá taggeljék be 3 ismerősüket, akik szintén örülnének a nyereménynek. Kizárólag az Instagram oldalt bekövetők és taggelők közül sorsolás útján kerül kiválasztásra azok a Felhasználók, akik megnyerik a Szervező által meghatározott nyereményeket. A nyeremények tárgyát képező szolgáltatást a Szervező határozza meg, amelyet a játék során, a bejegyzésben közzétesz.
 6. Nyereménysorsolás módja: A nyerteseket a kommentelők és likeolók adatbázisából véletlenszerűen választjuk ki a https://socialwinner.besocial.hu/ alkalmazás segítségével.
 7. Nyereménysorsolás időpontja: 2022.01.29.
 8. A nyertesek száma: 1 fő
 9. A nyertes kihirdetése, értesítése: Az adott játék lezárását követő 24 órán belül a Szervező a Instagram oldalán közzéteszi a nyertes nevét, illetve felveszi a nyertessel Instagram üzenetben a kapcsolatot. Amennyiben a nyertes nem jelentkezik 10 napon belül, akkor a nyeremény jogosultság elvész.
 10. Nyeremény kézbesítése: A nyeremény átvételének részleteit minden nyertessel Instagram üzenetben, e-mailben vagy telefonon egyezteti a Szervező. A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.
 11. Kizárások: A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Szervező munkatársai és közvetlen hozzátartozói.
 12. Egyéb rendelkezések: A nyeremény nem átruházható, és készpénzre nem váltható. A nyereményhez tartozó adó-, illetve járulékfizetési kötelezettség a Szervezőt terheli. A játékban való részvétellel a Felhasználó előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy amennyiben nyereményben részesül, a Szervező feltüntetheti a nevét a @pindu.hu Instagram oldalán. A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra. Jelen promóciót az Instagram nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció nem kapcsolódik az Instagramhoz.

Szeged, 2022.01.21.

Adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheti meg: https://www.pindu.hu/adatvedelem

Adatvédelmi kérdéseivel kérjük bizalommal forduljon hozzánk e-mailben: info@pindu.hu

Az oldal tetejére