Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Játszószőnyegek

A gyerekeknek inspirációra és szórakozásra van szükségük. Játszószőnyegeink puha, biztonságos és meleg játékteret biztosítanak az újszülöttektől kezdve, a totyogókon át, egészen a nagyobb gyerekekig.

Ezek a dizájnos játszószőnyegek nagyszerű kiegészítők nemcsak a gyerekszobában, de a lakás bármelyik helyiségében. Mivel sok babafelszereléssel ellentétben nem rikítóan offenzív dekorációkról van szó, nem kell őket eldugni akkor sem, ha vendégeket várunk.

OEKO-TEX 100 minősítésű anyagukkal a játszőszőnyegeink bizonyítottan mentesek minden veszélyes szubsztanciától.

A játszószőnyegeket a családra szabtuk, ahol az egyszerűség találkozik a kreativitással. A Pindu célja, hogy a kicsiket arra ösztönözze, hogy a saját egyedi módjukon fejezzék ki a képzeletüket és élményeiket, ott ahol bármi lehetséges. A nemez játszószőnyegek hátulja csúszásgátló bevonattal rendelkezik, ezért biztonsággal használható bármilyen felületen.

Nem egyszerűen csak szőnyeg, ez élmény. Az egyetlen gondot a választás jelentheti.

Rendezés:

Játszószőnyegek és stílus

Gyönyörű, egyben modern játszószőnyeget keresel, amely kiegészíti a stílusod, ahelyett, hogy agyonnyomná azt? Ne keresd tovább, ezeket a játszószőnyegeket nem fogod feltekerni, a szekrény mögé rejteni, az ágy alá dugni, vagy elajándékozni. Folyamatosan használatban lesznek.

Milyen játszószőnyeget válasszunk?

Jó, ha a játszószőnyeg hangulatában is illeszkedik a gyerekszoba stílusához. Játszószőnyegeink fiús és lányos szobában is egyaránt jól mutatnak

Játszószőnyegek tulajdonságai

Egy csodás játszószőnyegen a babák és kisgyerekek egyaránt kényelmesen játszhatnak. A játszószőnyegek már újszülött kortól használhatók, érdemes is már az első vásárlások alkalmával ezt is beszerezni. 

Amikor a baba ébren van le kell kötni a figyelmét, ingerekben gazdag, biztonságos környezetet kell teremteni számára a játékhoz. A játszószőnyegeink babatornáztatókkal is jól kombinálhatók.

Nemezből készült játszószőnyegeink hátulja csúszásgátló bevonattal rendelkezik, ezért biztonsággal használhatók bármilyen felületen. 

A szivárvány játszószőnyeg  változatos színeivel állandó vizuális ingernek teszi ki a kicsiket, így stimulálva a látásuk.

A puha játszószőnyegen kényelmesen játszhat a pici. Már egészen újszülöttkortól használható Érdemes már az első vásárlások alkalmával ezt is beszerezni.

Az oldal tetejére