Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A gyerekkori emlékek mindenki számára a legkedvesebbek kell, hogy legyenek. Formálják a gondolkodásunk és a jövőnk. Az emlékek személyiséged építőkövei, mi több életben tartják a benned élő gyermeket is.

A Pinduval abban segítünk, hogy olyan környezetet teremthess gyermeked számára, mely nemcsak inspirál az emlékezésre, hanem fogódzót és termékeny táptalajt nyújt a tartós emlékeknek. Megkönnyítjük számodra, hogy egy olyan szobát hozhass létre, ahol minden nap egy családi vakációval ér fel, ahol Pindu a díszlet, melyben ti vagytok az előadás.

Egy közelmúltbéli tanulmányban az Amerikai Pszihológiai Társaság arra a következtetésre jutott, hogy azok az emberek akiknek kedves gyerekkori emlékeik vannak, különösen a szüleikkel kapcsolatban, hajlamosabbak jobb egészségügyi állapotot, kevesebb stresszt és kevesebb krónikus betegséget tapasztalni felnőtt korukban. Ezek az eredmények valószínüleg nem állnak ellentétben saját intuíciónkkal sem, de megerősítik bennünk a környezet és a gyerekkori emlékek fontosságát. 

Hogyan született a Pindu? Amikor még csak álmodoztunk egy saját márkáról Dáviddal próbáltuk megfogalmazni egymásnak, hogy mit is szeretnénk, milyen termékeket képzelünk egy boldog gyerekszobába. A keresgélés és ötletelés során időről-időre sikerült rábukkanunk egy-egy termékre, mellyel kapcsolatban határozottan éreztük, hogy a funkcionalitáson túl egy jóval magasabb értéket találtunk. Nehezen tudtuk szavakba önteni, hogy mik az indokaink ezen termékek mellett, viszont a mosolyunk és a tekintetünk mindent elárult. Egyszerűen csak tudtuk. Megértettünk, hogy nem is kell hosszan, szavakkal leírnunk. Később egyszer Emma izgatottan számolt be egy kiegészítőről, amit talált és csak annyit mondott lelkesen, hogy “olyan kis pindu”. Ennek a kis szócskának a dallama és tömörsége járt a legközlebb ahhoz, ami után korábban is kutattunk. Attól a naptól kezdve a kommunikáció leegyszerűsödött: “Szerintem pindu. Szerinted?”

Hogy egy kis bepillantást is engedjünk számodra a termékfejlesztési folyamat működésébe: sok szempontot, igen alaposan körbejárva egy összetett döntési mechanizmus során jutnak el termékeink az ötlettől a megvalósításig. Mindezt hűvös profizmussal, precizitással és mérhetetlen körültekintéssel kísérjük végig.
Az utolsó próbatétel viszont, ami alapaján eldől, hogy valamiből termék lesz-e vagy sem végtelenül egyszerű. Ha a terméket látva fülig ér a szánk és a termék mindenki szerint pindu, akkor zöld fényt kap és bármi áron eljuttatjuk a gyerekszobákba. Ha valami mégsem pindu, és nincs mosoly, nincs bizsergés, akkor lesöpörjük az asztalt és kezdünk mindent előről.

Naponta a felejthetetlen gyermekkorért dolgozunk. Temékeink amellett hogy funkcionálisak, színpompájukkal örömteli fényt és vidámságot csempésznek a mindennapokba. Szeretnénk bemutatni, hogy az egyszerűséget, a funkcionalitást és a stílust hogyan lehet tökéletesen kombinálni.
A gyerekekkel kapcsolatban a világ összes tapasztalta sem elég, ezért mindig szívesen tanulunk tőled. Bármivel kapcsolatban van ötleted, javaslatod oszd meg velünk és legyél te is a csapat tagja. Örömmel törjük a fejünk olyan problémákon, amelyekre a Pindu adhat választ.

Teremtsetek felejthetetlen, szerető környezetet és mutassátok meg, ha pindu smiley.

Keressetek minket a közösségi felületeinken és íratkozzatok fel hírlevelünkre!

Az oldal tetejére